04-0721403635 Vodafone / 04-0724396566 Cosmote / 04-0254515015 Romtelecom  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Certificat garantie

CERTIFICAT DE GARANŢIE

Certificat de garanţie , declaraţie de conformitate şi de calitate .

SC BORDULA EUROANIMODE SRL, în calitate de producător, acordă tuturor produselor confecţionate certificat de garanţie, declaraţie de conformitate şi de calitate, care atestă că produsele noastre îndeplinesc normele UE, sunt realizate din materiale de calitate superioară, nu sunt toxice, nu creează alergii şi sunt realizate prin tehnici moderne, care asigură durabilitate şi întreţinere uşoară.

SC. BORDULA EUROANIMODE SRL Reg. Com. J20/186/2011 Atribut fiscal. RO C.I.F.28071346 Sediul Petrosani 332041. Str.9Mai.2/2/8.Cam.3. Tel.Fax:0254515015 Tel.0721403635, 0724396566,0724022644 E-mail: euroanimode@euroanimode.ro - euroanimode@gmail.com Site: http://euroanimode.ro

CERTIFICAT DE GARANTIE

DECLARATIE DE CONFORMITATE SI DE CALITATE

SC. BORDULA EUROANIMODE SRL. In calitate de producator declara pe propria raspundere ca produsele partand marca EUROANIMODE® si facturate cu facture nr………………………..din………………catre……………………………………………………… pot fi comercializate, fiind in conformitate cu standardele europene conform HG.332/2001-anexa3,4, si HG1658/2004.

Producatorul acorda o garantie de 12 luni de la data cumpararii. Garantia este asigurata prin sectie specializata si se face prin repararea sau inlocuirea produsului – dupa caz.

Nu se acorda garantie pentru daune provocate din: A - neglijentei sau neatentiei, greseli de intretinere (nerespectarea informatiilor de instructiuni privind intretinerea, spalarea, calcarea, uscarea fiecarui produs). B - achizitionarea unei marimi neadegvate. C - pagube mecanice, D - imbracarea animalelor agresive, neobisnuite cu imbracaminte si accesorii.

Durata medie de utilizare este de 2 ani.

Daca in timpul garantiei intervine un defect o data cu reclamatia se prezinta si bonul fiscal, la magazinul de unde sa achizitionat produsul, care va lua urgent legatura cu noi, pentru solutionarea problemei.

SC BORDULA EUROANIMODE SRL. la toate produsele purtand marca EUROANIMODE® foloseste material si pasmanterie de cea mai buna calitate, care nu sunt impregnate cu substante toxice, otravitoare. Medici veterinari, crescatori de animale, menbri ai asociatiilor de protective a animalelor si pshiologi in comportamentul animalelor au studiat si aprobat spre comercializare fiecare produs. EUROANIMODE® este o marca ce reprezinta ultimile tendinte ale modei.

SC. BORDULA EUROANIMODE SRL.

Administrator BORDULA MIRELA

Eticheta EUROANIMODE ®

Etichetă din poliester textil pentru identificarea produselor EUROANIMODE ®
Fiecare produs are cusut pe el o etichetă din poliester textil , care indică marca , producătorul , mărimea , pictogramele internaţionale privind modul de întreţinere ( spălare , albire , călcare, uscare , centrifugare ).

Emblema EUROANIMODE ® pentru identificarea produselor .

Emblema EUROANIMODE ®  pentru identificarea produselor .
Emblema EUROANIMODE ® este cusută sau brodată pe fiecare produs pentru a putea fi identificate uşor .


Acesta se poate printa (copia şi scoate pe imprimantă )

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!